Werkwijze voor een bijzondere trouwfilm

Kennismaken

Tijdens een ontspannen kennismaking in Studio Den Treek leer ik jullie beter kennen. Samen kijken we naar het draaiboek en ontdekken we leuke ideeën voor de film. Vervolgens werk ik een draaiboek uit voor de filmcrew.

Van tevoren nemen wij contact op met de trouwlocaties en overleggen met hen wat de mogelijkheden zijn voor geluidsopnames en licht. Hier gaat best wat tijd in zitten maar wij geloven dat dit de beste aanpak is.

Filmen

Vooral tijdens de ceremonie is het erg fijn om met meerdere camera’s te werken. Ik wil namelijk mooie close-ups van jullie maken maar ook de emoties van jullie dierbaren op camera vastleggen.

Voor een echte Hollywood aanpak komt er een tweede camera operator. Hij kan zich volledig focussen op de close-ups. Hij werkt vanaf statief en verplaatst zich zo min mogelijk. Zo missen we geen moment en wordt jullie film nog intenser!

Monteren

Gemiddeld levert een bruiloft 15 uur aan beeld en geluid op. Een hele kunst om daar een film van te maken. Het is een tijdrovend proces waarbij de editor op zoek gaat naar een verhaallijn die afwijkt van de standaard. Want ik wil dat elke film bijzonder is en de kijker telkens wordt meegezogen in de film.

Als leidraad in de film maken we gebruik van het gesproken woord. Dat versterken we met de beste beelden, zorgvuldig gekozen soundtracks en subtiele sound effects.

Premiere

Jullie film is binnen negen maanden klaar. Een mooi moment dat je mag vieren met dierbaren en vrienden. Studio den Treek heeft een kleine bioscoop voor een heuse premiere. Willen jullie het groots aanpakken? Huur dan een lokaal filmtheater en rol de rode loper uit!

Voordat de film klaar is komt er eerst een trailer. Een korte film met een hoog bioscoop gehalte. Verbaas je dierbaren en vrienden door deze film op Facebook te delen.

Background Image

Bekijk de film op je tablet 

De trouwfilm krijg je op USB stick in luxe verpakking zo kun je de film op je tablet, smartphone of TV bekijken. Voor de echte filmliefhebbers is de BluRay met 5.1 dolby digital de beste optie.

Tarieven & opties
Product Image